A fogászati implantátum Budapest klinikáin igényelhető

2022-06-21 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
fogászati implantátum Budapest
Fogászati implantátum Budapest

Egyáltalán nem véletlen, hogy a fogorvosok többsége ezt a megoldást ajánlja abban az esetben, ha pótlásról van szó. A titánból előállított fogászati implantátum Budapest rendelőiben elérhető és kérhető. Ha olyan mosolyt szeretne, amire mindig is vágyott, akkor ne habozzon, hiszen a modern technológiának hála, ma már nem létezik lehetetlen!

A beavatkozás után nem lesz többé önbizalomhiánya és nem fog szégyellni mosolyogni. Teljes mértékben úgy néz ki, mint az eredeti fog, így aki nem tudja, az észre sem veszi azt, hogy nem a valódi rágócsontja. A fogászati implantátum Budapest klinikáin kényelmes és hangulatos környezetben kerül beültetésre. Helyettesíti a gyökeret, vagyis a csontban helyezkedik el.

Az egyik legfontosabb pozitívuma a tartósság. Megfelelő ápolás esetén élete végéig megmarad. Mivel az állkapocsba van rögzítve, ezért nagyon stabil és biztosítja a természetes rágást. A beszédben sem okoz fennakadást. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, mivel a csavar behelyezésekor érzéstelenítőt használnak. A fogászati implantátum Budapest területén hamar elkészül.


Tags: