Archives: Autó

A Barbie autó esztétikus és praktikus

2023-09-03 | By admin | A Barbie autó esztétikus és praktikus bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Autó.

barbie autó

A márka termékei már több évtizede a piacon vannak és a népszerűségük a mai napig nem csökkent. A Barbie autó lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy saját történeteket kreáljanak és a fantáziájukat használva, változatos szituációkat játsszanak el.

A szerepjáték hozzájárul a kreativitás, az empatikus képességek és a problémamegoldó gondolkodás fejlesztéséhez. Minden modell minőségi anyagok felhasználásával készül, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a biztonsági szabványoknak. …

Mire szolgál az állapotfelmérés Budapesten?

2022-01-08 | By admin | Mire szolgál az állapotfelmérés Budapesten? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Autó.

Amikor szükségünk van egy autóra, akkor nem szeretnénk mást, csak mielőbb hozzájutni egy kiváló típushoz. Ugyanakkor ahhoz, hogy ez megvalósuljon, érdemes adni a részletekre, hiszen nem mindegyik gépjármű van kiváló állapotban a vásárlás pillanatában. Laikusként könnyedén tévedhetünk, de egy alapos jármű állapotfelmérés Budapest területén megadhatja a szükséges válaszokat.…

Egy autóülésnek a fejtámlája más célt is szolgálhat

2018-05-23 | By yatoo | Egy autóülésnek a fejtámlája más célt is szolgálhat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Autó.

Néha azt hisszük, hogy amit gyárilag előállítottak azon nem igazán lehet változtatni. Ennek a mentalitásnak is köszönhető, hogy ma annyira nagy a szórakoztató elektronika piaca, hiszen ha megjelenik egy újabb kütyü, ami kicsit jobban fel van szerelve, akkor a régitől igyekeznek megszabadulni az emberek és megvenni a profibbat. Azonban, sok esetben ugyanez a helyzet a gépkocsiknál is, mert ha például nincs monitoros fejtámla vagy van a jelenleginél kicsivel profibb monitorral rendelkező, akkor a régi mehet és jöhet az új.

A nyugati világban ez jobban érződik, de a hatását érezzük mi is, hiszen ezért hoznak be annyi használt autót külföldről, amelyek még viszonylag jó állapotban vannak. Sokan persze azon a véleményen vannak, hogy érdemes megvenni egy újat és 5 év után továbbadni, hiszen így nem igazán lesz gondjuk vele, mivel a garancia általában fedez minden szervizelést. Csakhogy 5 év után még a felét sem kapják vissza az árának, ugyanis amelyik pillanatban kihozták a gyárból vagy a márkakereskedésből, már ugyanannyiért nem tudják továbbadni. …