Egy autóülésnek a fejtámlája más célt is szolgálhat

2018-05-23 | By yatoo | Filed in: Autó.
Az Ön autójában is lehet monitoros fejtámla!

Néha azt hisszük, hogy amit gyárilag előállítottak azon nem igazán lehet változtatni. Ennek a mentalitásnak is köszönhető, hogy ma annyira nagy a szórakoztató elektronika piaca, hiszen ha megjelenik egy újabb kütyü, ami kicsit jobban fel van szerelve, akkor a régitől igyekeznek megszabadulni az emberek és megvenni a profibbat. Azonban, sok esetben ugyanez a helyzet a gépkocsiknál is, mert ha például nincs monitoros fejtámla vagy van a jelenleginél kicsivel profibb monitorral rendelkező, akkor a régi mehet és jöhet az új.

A nyugati világban ez jobban érződik, de a hatását érezzük mi is, hiszen ezért hoznak be annyi használt autót külföldről, amelyek még viszonylag jó állapotban vannak. Sokan persze azon a véleményen vannak, hogy érdemes megvenni egy újat és 5 év után továbbadni, hiszen így nem igazán lesz gondjuk vele, mivel a garancia általában fedez minden szervizelést. Csakhogy 5 év után még a felét sem kapják vissza az árának, ugyanis amelyik pillanatban kihozták a gyárból vagy a márkakereskedésből, már ugyanannyiért nem tudják továbbadni. Ezért megtörténhet, hogy az ember jobban jár, ha megtartja a jelenlegi kocsiját és vesz bele olyan eszközöket, amelyekkel az újabb modellek is rendelkeznek. Például, ha eddig a fejtámlát csak biztonsági okokból használta, akkor most beszerezhet olyat, aminek a hátulján monitor van. Ehhez nem kell autócsere, elég kicserélni a fejtámlát. A monitorral ellátott fejtámla még ugyanúgy szolgálja majd a nyak biztonságát, csak ezután egy plusz szerepe is lesz.

A monitoros fejtámla rendkívül hasznos tud lenni, főleg ha gyerekekkel utazik együtt, hiszen így egy rajzfilm leköti a figyelműket, aminek köszönhetően elmarad a folyamatos hiszti és kérdezgetés, hogy: „ott vagyunk már?” Rendeljen most Ön is monitoros fejtámlát, ami ezentúl nemcsak a nyaktöréstől óvhatja meg, hanem a gyermekekkel való együttutazás során az őrülettől is! A vele együtt járó távirányító a további kényelmet szolgálja. Mindezt most 39255 forintért rendelheti meg, amit néhány munkanapon belül kiszállítanak.


Tags: ,