Archives: Informatika

Hol található PS4 konzol olcsón?

2017-09-07 | By yatoo | Hol található PS4 konzol olcsón? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Informatika.

A videojáték fejlesztők hihetetlen gyorsasággal dobják piacra az egyre fejlettebb, profibb termékeiket. A PS4 konzol pedig a legjobb eszköz a játékra.

Ha egy PS4 vásárlása előtt állunk, tudnunk kell, hogy ez a konzol nemcsak egyfajta változatban érhető el, így bármelyik játékstílus is legyen a kedvencünk, biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk csalódni. A PlayStation 4 konzol kiváló szórakozási lehetőségek egész sorával kápráztatja el a játékosokat, legyenek azok multiplatform játékok, exkluzívak vagy kreatív játékok.…

Miért előnyös a használt laptop vásárlás?

2017-08-17 | By yatoo | Miért előnyös a használt laptop vásárlás? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Informatika.

A nélkülözhetetlen technológiai termékekre nem szükséges ezreket költeni, elég csupán alaposan utánanézni a hazai kínálatnak, hiszen így jelentős összeget lehet megspórolni.

A www.laptopoazis.hu weboldalnak köszönhetően, soha nem volt ennyire egyszerű a használt laptop vásárlás. A honlap alaposan átvizsgált hordozható számítógépeket értékesít, amelyek mind kívül, mind belül fel lettek mérve, technikai és esztétikai szemszögből egyaránt. A használt laptop vásárlás során Fujitsu, Dell, HP és Lenovo márkák közül van lehetőség választani.…

Nem lehet nemet mondani a Dell servernek

2017-07-31 | By yatoo | Nem lehet nemet mondani a Dell servernek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Informatika.

Amikor hihetetlen nagy mennyiségű adat tárolásáról van szó, egy bármilyen számítógép, laptop vagy egyéb egyszerű tároló eszköz nem jöhet szóba, ha biztosra akar menni a tulaj.

Az álló torony Dell server, mivel minden adottsága megvan ahhoz, hogy több száz giga byte helyet tárolni tudjon, kétségtelenül egy jó választást jelent kisebb és nagyobb irodáknak és cégeknek egyaránt. A Dell server több típusa is megtalálható, ezért a vevő kiválaszthatja azt a modellt, amelyik az igényeinek és az adott iroda követelményeinek maximálisan megfelel.…

Kicsit sem elhanyagolható a tartalommarketing a gyakorlatban

2015-08-31 | By yatoo | Kicsit sem elhanyagolható a tartalommarketing a gyakorlatban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Informatika.

A legtöbb honlaptulajdonos azt szeretné, hogy az oldala minél előbbre kerüljön a Google természetes találati listáján. Ebben segítség lehet egy céltudatos tartalommarketing módszer, aminek a segítségével rendszertartalmat lehet megjeleníteni az oldalon.

Vagyis olyan „üzenetet”, amelyik kapcsolatban áll az oldal témájával, ugyanakkor olyan mondanivalót, értéket tartalmaz, ami felkelti a látogató figyelmét, leköti és érdeklődve tér vissza az oldalra újabb „olvasnivalóért”. Tulajdonképpen nagyon sokat tehetünk egy weboldal előre jutásáért a tudatos tartalommarketing kihasználásával.

Remek döntés, ha a weboldal jó helyezése érdekében, minél több módszert kipróbálunk, használunk. A tartalommarketinghez hasonlóan, a keresőoptimalizálás is abban segíti a weboldalt, hogy a keresők természetes találati listáján minél jobb helyen szerepeljen.

Ez egy hosszabb folyamat, mint például a keresőmarketing, amivel látványos és viszonylag gyors eredmény érhető el, azonban kevesebb anyagi ráfordítást igényel és hatékonysága vitathatatlan.