Archives: Állatok

Remek társ a nimfa papagáj

2022-09-11 | By admin | Remek társ a nimfa papagáj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Állatok.

A megfelelő házikedvenc kiválasztása előtt érdemes előzetesen tájékozódni, hogy melyik fajta lehetne a legideálisabb a családnak. A döntés után, de még az állat beszerzése előtt, fontos minden szükségesnek ítélt eszközt és tárgyat megvásárolni. Kifejezetten népszerű választás a nimfa papagáj. Ha a szokásosnál több kihullott tollat találunk az élőhelye körül, nem kell rögtön megijedni, de érdemes külön figyelmet fordítani rá.…

Hol találhatok Bravecto tabletta leírást?

2018-09-15 | By yatoo | Hol találhatok Bravecto tabletta leírást? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva | Filed in: Állatok.

Az embernek mindig hatalmas dilemmája, hogy honnan vásároljon, ahol nemcsak hitegetni akarják, hanem reális leírást adnak a termékekről, és az árakról. Ha ide kattintasz: https://maxipet.hu/bravecto-tabletta-ar-rendeles-kutyaknak/ – akkor mindent megtudhatsz erről a csodás tablettáról, ami megvédi kedvenceidet az élősködőktől.

A Bravecto általában csak állatorvos által kiállított recepttel váltható ki a patikákban, azonban a linkre kattintva megtudhatod, hogy bizony itt elég, ha a kutyusod testtömegét ismerteted, és ez alapján kiszámolják, hogy melyik kiszerelésre lesz szükség. Persze van, aki nem törődik annyira a kutyusával, így nem érdekli az sem, ha a külső kórokozók megnehezítik az életét, azonban ez a fajta hozzáállás előbb-utóbb az eb pusztulásához vezethet, hiszen folyamatosan szívják a vérét. …