A lézeres szemműtét lett az egyik legnépszerűbb kezelés Budapesten?

2022-09-30 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
lézeres szemműtét
Lézeres szemműtét

A gyors és egyszerű, valamint kellően hatékony beavatkozások kora a mostani. Az emberek kimondottan imádják az úgynevezett instant megoldásokat, amiket bármikor igénybe vehetnek. A lehetőségek tárháza sokat bővült az utóbbi néhány évtizedben. A látásjavítás minden téren olyan beavatkozási mód, amit alaposan át kell gondolni. Nem alkalmas bárki ezekre, ezért csak részletes vizsgálatokat követően lehet biztosat mondani. Miért éri meg igazán? A szemüveg vagy kontaktlencse adott esetekben sokak életének a szerves részét képezik, olykor egészen fiatal kortól kezdve.

Ez sok hátránnyal tud járni, amiket csak azok élnek meg, akik rendszeresen viselnek ilyen segédeszközöket. Mivel a tudomány esélyt kínál arra, hogy ezek végleg elhagyhatóak legyenek, ezért kinyílt egy olyan kapu, amin többen akarnak az utóbbi években átsétálni. Nem csoda, hogy ennyien éltek már a lézeres szemműtét lehetőségével Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Aki megfelel az eljárásnak, többféle kezelésből választhat.

A speciális lézeres beavatkozások előnye, hogy a végeredmény tekintetében mindegyik ugyanazt tudja nyújtani, de a felépülési idő eltérő. A költségek tekintetében elmondható, hogy a drágább kezelés gyorsabb felépülést eredményez. Remek példa erre a Z FEMTO 7D lézeres szemműtét, ami után már másnap ismételten lehet dolgozni és vezetni. Ezzel szemben a PRK 7D legalább 7-10 nap utáni munkába állást nyújt és a teljes felépülés több hónapba telik. A költségek közötti eltérés ugyanakkor több 100 000 Forint, ami megfontolásra ad okot.

A Budai Szemészeti Központban nagyon lelkiismeretesek és adott esetben, ha a páciens érdeke azt követeli meg, akkor még a lebeszélés is megtörténhet. Csak akkor végzik el a szakemberek a beavatkozást, ha a siker esélye maximális. Ebben az előzetes felméréseknek és konzultációknak kulcsfontosságú szerep jut. Alapvetően, akinek a szem dioptriája a -12,00 – -0,75, illetve +6,00 – +0,75 tartományba esik és betöltötte a 18-ik életévét, de még nem múlt el 60, többségében alkalmas valamelyik eljárásra.


Tags: