A nővér ruha jellemzése röviden

2022-05-04 | By admin | Filed in: Webáruház.

Az egészségügyi dolgozóknak hatalmas gondot kell fordítani a megfelelő öltözet kiválasztására. A nővér ruha a higiéniai és a szakmai elvárásoknak kell megfeleljen. Mivel az egész nap folyamán viselni fogja, ezért fontos, hogy kényelmes legyen a kialakítása.

Sokféle fazonban kapható, viszont ami minden változatnál megfigyelhető, az nem más, mint a fehér szín. Az üzletekben fellelhetőek az egyberészes darabok, a köpenyek, a nadrággal kombinált tunikák, illetve a hosszított felsőrészek. A nővér ruha nyak kialakítása lehet V-alakú, galléros vagy anélküli. Általában pamutból készül, viszont a luxsatin textillel is sok esetben lehet találkozni. Ezeknek a szöveteknek jó a légáteresztő és a nedvszívó képességük. Az öltözet tisztítására fordítson figyelmet annak érdekében, hogy az sokáig szép maradjon!

Ha a címkén található tájékoztató alapján történik a mosás, akkor nem fog összemenni, sem megnyúlni. A nővér ruha az interneten keresztül is megrendelhető. Ha napközben nincs ideje vásárolni, akkor az esti órákban is megteheti.


Tags: