AHAVA kozmetikumokkal egyszerű a pattanásos bőr kezelése

2023-05-19 | By admin | Filed in: Webáruház.

A mitteszeres bőr és a pattanások kialakulása általában a serdülőkorban jelentkező probléma, ami sok tini életét megnehezíti. Az egészséges életmód mellett, a megfelelő kozmetikumok használatával a pattanásos bőr kezelése gyors javulást eredményezhet. A Holt-tenger ásványokban gazdag iszapjának felhasználásával készült AHAVA kozmetikumok a pattanásos bőrrel valóságos csodát művelnek.

A készítmények magas koncentrációban tartalmazzák a zsíros, pattanásos bőr helyreállításához szükséges hatóanyagokat, normalizálják a faggyútermelést, összehúzzák a pórusokat és csökkentik a helyileg kialakult gyulladásokat.

A rendszeresen alkalmazott iszaptartalmú arcpakolások látható eredményt hoznak, a magas kalcium-, magnézium-, kálium-, nátrium- és brómtartalomnak köszönhetően, enyhítik az irritációt és a duzzanatot, csökkentik a pattanásos bőr tüneteit.

A pattanásos bőr kezelése a minőségi, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó AHAVA kozmetikumok használatával hosszútávon megoldja a problémát, tiszta, egészséges bőrt eredményezve.


Tags: