Full spektrum infraszauna olcsón

2019-01-17 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Hangulatos időtöltés

Aki volt már szaunában, annak vagy nem tetszett, vagy nagyon megszerette és titkon arról álmodozik, hogy milyen jó lenne, ha a lakásban is lenne egy. Szerencsére ez könnyedén kivitelezhető, hogyha van hozzá elég hely. Az infraszauna manapság éppen olyan egyszerű, mintha egy tévét vagy légkondit vásárolnánk online.

A bekötéséhez természetesen egy szakember segítsége szükséges, viszont ezután már az otthonunkban érezhetjük az infrasugarak kényeztető melegét.

Többféle technológia közül választhatjuk ki a megfelelő változatot. A jelenlegi legmodernebb ezen a piacon a Full spektrum infraszauna, mert képes IR-A, IR-B és IR-C sugarakat kibocsátani.

Ennek hála olyan érzésünk lesz, mintha a Nap melegét éreznénk a bőrünkön. A bőrben a hajszálerek megtelnek vérrel, felpezsdül a vérkeringés, a szervezet öngyógyító folyamatai is felgyorsulnak, illetve a bőr is megszépül, mivel a felgyűlt salakanyagok verejték formájában távoznak a pórusokból. Az infraszauna által kibocsátott sugárzásnak semmilyen káros hatása nincs.


Tags: ,