Hatalmas segítség a járássegítő játék

2023-03-01 | By admin | Filed in: Webáruház.

A gyerkőcök minden mérföldkőnek számító életeseménye hatalmas élmény a családnak. Persze sokszor aggódnak a szülők, hogy normálisan fejlődik és a kortársaitól nincs vajon elmaradva. A járássegítő játék megbízható segítséget nyújt azoknak is, akik nehezen váltják le a mászást a járásra.

Ezek a szuper eszközök kellő biztonságot szolgáltatnak számukra. A 4 kereke és az autó formája lehetővé teszi, hogy könnyen maguk előtt tolhassák. A különleges kialakítású járássegítő játék a láb és a talp izmainak fejlesztése mellett, szórakoztató játéknak is minősül. Rengeteg aranyos minta és vidám szín dobja fel a kinézetét. A járássegítő játék további előnye még, hogy a rajta elhelyezett különféle gombok és eszközök felkeltik a figyelmet.

Tudat alatt fejlődnek, miközben minden percben remekül szórakozhatnak. Számos vicces hang és különleges fény lejátszására is alkalmasak ezek a játékok. Igazán izgalmas és új élmény ez számukra, de a családnak is, amint látják egyre bátrabban és magabiztosabban lépegetni.


Tags: