Stabil tartást nyújt a lábtámaszos fotel

2016-06-05 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Lábtámaszos fotel
Lábtámaszos fotel

Nincs is jobb annál, amikor az ember egy fárasztó nap után otthon lazulhat és megnézheti azt a filmet, amelyikre már több éve várt. A komfort elérésében a lábtámaszos fotel is segíteni tud, amelyik roppant esszenciális része lehet a filmnézésnek.

Képzeljük csak el, hogy egy hosszú nap után végre hazaérünk, előkészítjük a ropit és az üdítőt, elindítjuk a várva-várt filmet és kényelmesen elhelyezkedünk a tökéletes fotelben! Ugye, hogy ez maga a földi paradicsom?

Természetesen a kifogástalan komfortérzethez maximálisan hozzájárul a lábtámaszos fotel is, ami a profi kialakításának köszönhetően nemcsak a deréknak és nyaknak nyújt természetes tartást, hanem a kezeknek és lábaknak is. Rengeteg fotel erre nem képes és egy hosszabb film után a végtagok fájnak és sajognak.

Nos, a lábtámaszos fotel ezt mindenképp kiiktatja, ugyanis csakis olyan részekből áll, amelyek igazán komfortos tartást biztosítanak az egész testnek. Nem is vitás, hogy ezáltal a teljes relaxáció maximálisan be van biztosítva. A lábtámaszos fotel legfőbb adottságát maga a lábaknak kialakított támasz adja, amelyik állítható, ezáltal mindenki pontosan olyan magasságot ad, ami ideálisnak bizonyul.

Ez a modell igazán praktikus, ami abból ered, hogy elektronikusan, gombnyomásra működtethető láb és gerinctámasszal, illetve beépített, alumínium pohártartóval bír, amelyek valóban emelik a komfortérzetet. A praktikusságban az is szerepet játszik, hogy a szobában nemcsak egyetlen modell helyezhető el, ugyanis a kiszemelt bútor több darabból és kialakítható, sőt, nagyobb közönség számára egy egész sor is.

Természetesen a hihetetlen kényelem és strapabíró jelleg mellett, hatalmas előnye a terméknek az esztétikus, stílusos megjelenés. Mivel nincs két ugyanolyan házimozi helyiség, ezért a vásárlónak fontos olyan típust kiválasztani, amelyik maximálisan illik az adott szoba színéhez és kialakításához. A lábtámaszos fotel a lehetőségek tárházát garantálja a vásárlók, filmkedvelők számára. Bátran döntsön mellette mindenki, mert felülmúlhatatlan élményt nyújt.


Tags: ,