Xiaomi kamera a lakás biztonságáért

2024-02-11 | By admin | Filed in: Webáruház.

Otthonunk biztonságára halmozottan figyelnünk kell a mai világban, amit nemcsak biztonságos zárakkal, nyílászárókkal érhetünk el. Korszerű és megbízható megoldást kínál a Xiaomi kamera, ami többet kínál a hagyományos biztonsági változatoknál.

Valós idejű megfigyelést tesz lehetővé, aminek köszönhetően, bárhol és bármikor megnézhető, hogy minden rendben van-e otthon. Infravörös LED-ekkel van ellátva, az akár 360 fokban mozgatható Xiaomi kamera, így pedig éjszaka is biztosítja a tökéletes látásviszonyokat.

Az adatok mikro SD kártyára vagy egyenesen a felhőbe kerülhetnek, tehát rendkívül korszerű technológiáról van szó. Rögzíteni is lehet a kamera képeit. A biztonság egészen újszerű szintjét adja ez a nagyszerű termék, ami minden otthonban szükséges volna.

Az otthon bármelyik helyiségébe elhelyezhető a Xiaomi kamera és a rendszernek köszönhetően, utólag is hozzáférhetőek a felvételek, illetve azonos időben szintén figyelemmel követhetőek. Kifogástalan minőségű eszköz, amit megrendelhetünk az eduna.hu webshopból.


Tags: