72 óra alatt megszületik a fog implantátum

2019-02-06 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Fog implantátum

Az idő előre haladásával egy teljesen természetes folyamatnak tekinthető a rágóeszközök lassú elveszítése. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez alapjaiban felgyorsul. Lehet az egy betegség, baleset vagy csak a hanyagság következménye. Komoly hangsúlyt kell fektetni a gyors és eredményes pótlásra. Nem véletlenül kapott nagy figyelmet a fog implantátum alkalmazása.

Gyors és eredményes a beültetése. A statisztikák szerint, a betegek majdnem 99 %-ánál minden probléma nélkül alkalmazható a kezelés. A fog implantátum mellett szól az is, hogy minimális fájdalommal jár a beültetés. A kezelés utáni gyógyulási szakasz rövid. Akár azonnal az eredeti rágóeszköz kihúzását követően megtörténhet a beavatkozás.

A gondos és precíz munkának hála, 72 órán belül elkészül a protézis. Tudjunk meg ennél is többet a lényegi részletekről, majd vegye kezdetét a fog implantátum behelyezése! Kedvező ár-érték aránnyal találkozunk és még mennyiségi kedvezményre is van lehetőség. Ennél nem is kell több, mert itt a biztos megoldás arra, hogy ismét bátran mosolyoghassunk!


Tags: ,