A 3×7 fokos létra a családi házak kelléke

2018-02-23 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
3×7 fokos létra

Akár lakásfelújításról legyen szó, akár a függönyök le- és felrakásáról, esetleg a magas polcok eléréséről, a háztartási létra minden esetben nagy segítség.

A kertben a gyümölcsök szüretelésekor például nélkülözhetetlen a megfelelő létra használata. A 3×7 fokos létra variálhatóságának köszönhetően, praktikus választás a háztartásoknak, de akár kisebb cégeknek is. A könnyű szerkezetének köszönhetően, ami alumíniumból készült, még a nagy mérete ellenére is könnyen mozgatható. A széles támasztója stabil tartást biztosít, ezért könnyen használható. A 3×7 fokos létra több pozícióban is alakítható. A 3 elem egymásra téve 10-15 méter magasságba is felér.

Az állványként is használható létra a tatarozáskor, felújításkor is remek megoldás. A két ágát erős pánt köti össze, ezzel megakadályozva azok szétcsúszását, ezzel pedig komoly baleseteket kerülhetünk el. A 3×7 fokos létra nagyon praktikus minden szempontból, ezért bátran használhatja mindenki, aki nem fél a magasságtól. Látogasson el a barkacsland.hu webáruházba és válassza ki a megfelelő típust!


Tags: ,