A babzsák kutya fekhely remek hőszigetelő

2015-09-26 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
A babzsák remek kutya fekhely lehet
A babzsák remek kutya fekhely lehet

Aki kutyát vagy cicát tart, az biztosan a legjobbat szeretné neki. A kényelmes, és könnyen tisztán, szárazon tartható kutya fekhely az egyik legfontosabb a házi kedvenceknek. Bár szereted, de azért a foteledet nem szívesen osztod meg vele? A babzsák kutyafekhelyek a töltőanyaguknak köszönhetően megkímélik az állatokat az időskori ízületi fájdalmak kialakulásától, és remek hőszigetelők.

A Huppanjbele babzsák fekhelyekről a szőrt és a sáros tappancsnyomokat is könnyen letakaríthatod, mert speciális huzattal készülnek. A Huppanjbele webáruházban tuti olyan cica- és kutya fekhely modellek között válogathatsz, amiket a kutyusok is imádnak, és Te is imádni fogsz. Ők kényelmesen heverésznek benne és neked könnyű lesz őket tisztán tartani.

Ilyen egyszerű. Esős, havas időben sem kell szárogatni. A babzsák párna dédelgetése most már nem csak neked vagy a gyerekeknek jár, hanem a cicáknak és a kutyusoknak is. A Huppanjbele webáruházban most kutyafekhely akció van, óriási a színválaszték, és ha készletről rendelsz, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhatsz. Hogy tökéletesre sikerüljön a választásod, kérj segítséget munkatáruktól. A cica és kutya párnák anyaga különösen ellenálló, így a karmok támadásának is ellenáll.


Tags: