A bambusz törölköző remek nedvszívó képességgel bír

2016-06-14 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Bambusz törölköző
Bambusz törölköző

A frottírtörölköző az egyik legkedveltebb törlőeszközünk. Igaz ez nem volt mindig így, hiszen alig 60 éve ismeretes ez az anyag. A frottír feltalálása is a véletlen műve. Egy angol szövetkészítő műhelyben rosszul vetették a csévéket és a sima szövet helyett, bolyhos felület jött létre.

A bambusz törölköző is születhetett volna ilyen véletlen folytán, de nem így történt. A bambuszból készült szálakat szándékosan, a kiváló nedvszívó képességért használták először a kendőkben.

A bambusz törölközőben a bambusz, a pamut mellett, 40-60% arányban kap helyet. Ennek a remek anyagnak az a jó tulajdonsága, hogy nagymennyiségű vizet képes felszívni. Ezt a kiváló vízszívó tulajdonságát kamatoztatják a bambusz törölköző létrehozásában is. A bambusz törölköző nagyszerű nedvszívó tulajdonságáról és kiemelkedően puha tapintásáról híres. Mivel kimondottan csak természetes anyagokat tartalmaz, illetve színezése is mesterséges anyagoktól mentes, tökéletesen megfelel az allergiában szenvedőknek is. Keresse a kereskedelemben!


Tags: ,