A Bioco Prostamen megelőzésre is alkalmas

2022-04-29 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
Bioco Prostamen
Bioco Prostamen

45 éves kor felett a férfiaknak javasolt a húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének támogatása. A Bioco Prostamen szabalpálma, kisvirágú füzike, csalángyökér, cink és szelén tartalmú készítmény. A zsírsavakban és fitoszterolokban gazdag szabalpálma és a csalángyökér a prosztata egészségéhez járul hozzá, míg a füzike a húgyúti rendszert támogatja.

Serkentik a vizeletkiválasztó rendszer működését, hozzájárulnak a normál vizeletürítési funkció fenntartásához. A vizeletürítés zavarával járó jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén is használják. A szelén és a cink a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a spermaképződésben játszik szerepet. A Bioco Prostamen napi ajánlott adagja 1 tabletta, bő folyadékkal. 80 darabos kiszerelésben kapható.

Prevenciós céllal is javasolt az alkalmazása. Tartsa a gyermekektől elzárva! A Bioco Prostamen az étrend-kiegészítők csoportjába tartozik. Persze az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot.


Tags: