A cég, amelyik garantálhatja a GKI igazolványt

2016-06-08 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
GKI igazolvány
GKI igazolvány

Mivel komoly szabályok vonatkoznak a tehergépkocsi vezetésére, ezért értelemszerűen nem lehet azt vezetni a megfelelő bizonyítvány nélkül. A GKI igazolvány segítségével természetesen legális körülmények között lehet a teherautó volánja mögé ülni.

Ez az okirat, a jogosítvány mellett, minden ilyen területen elhelyezkedett sofőrnek kötelező. Nélküle bizony szabálysértésnek minősül a nagy gépkocsi vezetése, amelyik nemcsak pénzbüntetéssel járhat, ha a rendőri ellenőrzés erre fényt derít, hanem többéves eltiltással is, ami magába foglalja a jogosítvány bevonását.

Nem érdemes kockáztatni azoknak, akik ezen a szakterületen belül szeretnének elhelyezkedni. Egy egyszerű tanfolyam keretein belül, a GKI igazolvány könnyedén megszerezhető. Elég hozzá csak a 8 általános, azt azonban tudni kell, hogy ennek az elvégzése után, a sofőr még nem mondható szakképzettnek.

Hazánkban megéri a kurzust elvégezni a www.transzportstudium.hu oldalon található cég segítségével. A Transzport Studium Kft. több éve foglalkozik a profi tanfolyamokkal.


Tags: ,