A cipő webshop állandóan üzemel

2016-01-11 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Non-stop cipő webshop
Non-stop cipő webshop

Az internet a karácsony folyamán megint új életre kelt, rekordot rekordra halmozott, szinte minden online bolt a vártnál nagyobb forgalmat bonyolított. Ez az állandó növekedő tendencia egyre csak emelkedik, hiszen a fiatalok már nem igénylik a boltokba a sétálgatást, szeretnek mindent otthonról intézni.

A cipő webshop sem panaszkodik, a vártnál nagyobb forgalom az Önök segítségével jöhetett létre. Ezért minden vásárlónak külön köszönet jár! A köszönetet ajándék is követi. A cipő webshop a különlegesen kedvezményes karácsonyi akciós vásárlást az év végéig fenntartja.

Több száz cipő, bakancs, csizma akár 60%- os kedvezményt is élvezhet. Ez nem minden! A készlet kifogyhatatlan, arra való tekintettel, hogy a karácsonyi ajándékvásárlás minden évben felülmúlja magát, a cipo.ninja.hu időben elegendő termékkészletet halmozott fel. Ezzel a készlettel bármilyen igényt kielégíthetnek, akkor is, ha több darab vásárlásra vállalkozhatnak a vásárlók. Karácsony és újév között, a cipő webshop a megszokott ritmusban dolgozik, azzal a megkötéssel, hogy a postai szállítás késhet egy kicsit.


Tags: