A csipke body praktikus és kényelmes

2017-12-09 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Csipke body

Az öltözködésünk minden területén hangsúlyt kap a stílus, amely lényeges üzeneteket közvetít rólunk. A csipke body ugyan észrevétlen mások számára, mégis sokat elárul ízlésünkről és gyakorlatiasságunkról. Miért is? Egyrészt induljunk ki a csipkéből, amely régebb is jelen volt a hagyományainkban és a kézzel varrt díszek, falvédők és egyéb darabok elkészítésében.

Egy időre háttérbe szorult, majd feléledt az igény erre, amelyet jól mutatnak a trendek. A csipke body egyik nagy előnye, hogy a kontúrok nem látszanak át a felső ruhán és úgy tűnik, mintha semmi nem lenne alól. Másrészt kényelmes hordani és a hideg hónapokban pedig kifejezetten javasolt, mert így teljes mértékben el lehet kerülni a megfázást, nem beszélve arról a kellemetlen helyzetekről, amikor a csípő nadrág vagy szoknya felett kilátszik a testrészünk.

Ez sem látványban, sem egészség szempontjából nem szerencsés helyzet. Viszont egy csipke body segítségével ezt a problémát kipipálhatjuk, ráadásul anyagából kiindulva kellemes érzést okoz. Azonban bizonyosan adódnak olyan helyzetek, amikor a különálló fehérnemű jut szerephez, ilyenkor egy csipkés melltartó nőies és lágy kisugárzása biztosan nem csak viselőjének okoz örömet.

Elsőként talán arra gondolhatnánk, hogy ez a stílus a fiatalabb korosztály számára készült, ám ne feledjük, hogy a középkorúak, sőt, az idősebb hölgyek is szeretik a törődést és a figyelmet. A figyelem pedig ott kezdődik, hogy törődünk magunkkal és nem hanyagoljuk el testünket. Csupán ezt követően válik fontossá a férfiak értékelése. Ám még ennek ellenére sem tagadhatjuk, hogy a csipkés melltartó első szembetűnő jellemzője az, hogy nagyon szexi és erotikus, aminek már a látványa beindítja a fantáziát.

Az adora.hu oldalon számos terméket csodálhatunk meg, de közös jellemzőjük, hogy a félkosaras, félig nyitott kialakításúak, de kellő alátámasztást nyújtanak és szép formát adnak a melleknek. A felső, csipkés rész pedig gyönyörű mintákat képvisel és odavonzza a tekintetet. Ha nem szeretnénk lemaradni ezekről az előnyökről, akkor rendeljünk minél több csipkés melltartót!


Tags: ,