A DAB szivattyúval csökkentheti a fűtési költségeket

2021-11-20 | By admin | Filed in: Webáruház.

Egy családi ház önálló fűtési rendszere kétféleképpen szervezhető meg: természetes vagy mesterséges keringetéssel. Természetes keringés esetén a hőátadó közeg, vagyis a víz a hőmérséklet különbségek miatt mozog a csövekben, de ennek következtében a helyiségek egyenetlenül melegednek fel. A mesterséges keringtetésnél egy DAB szivattyú van a rendszerben.

A készülék gyorsabbá teszi a víz mozgását a csöveken és a radiátorokon keresztül. A DAB szivattyú beépítése biztosítja az egyenletes fűtést az egész házban a víztömegek egyenletes mozgásának biztosításával. További előnye a fűtési költségek csökkentése. A viszonylag nagy mozgás miatt, a víznek nincs ideje lehűlni, így kevesebb energia szükséges a hőmérséklet fenntartásához.

Ez azt jelenti, hogy kevesebbet kell fizetni a fűtésért. Még egy jó hír azoknak, akik optimalizálni szeretnék a rezsiköltségeiket, hogy a DAB szivattyú ára a legtöbb vásárlónak megfizethető és néhány hónapos aktív használat után megtérül. A webáruházunkban maximális haszonnal vásárolhatja meg ezt a berendezést.


Tags: