A felsőfokú nyelvvizsga két részből áll

2017-08-06 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Könnyű angol tanulás

Aki elég elszánt, annak ez sem fog gondot jelenteni. Akkor is elvégezhető a felsőfokú nyelvvizsga, ha jelenleg alapszinten állunk angolból. Persze hosszú lesz az út, de a BeHappy nyelviskola módszereinek köszönhetően, szépen fokozatosan haladva elérhetjük a célunkat, ami nem más, mint a felsőfokú nyelvvizsga.

A próbavizsga mindenképpen fontos, hogy a tanárok és mi is képbe kerüljünk a jelenlegi tudásunkkal kapcsolatban. Hogyha ez sikeresnek bizonyul, akkor már indul is a TELC vizsgára való felkészítés.

Ez mindig tíz héttel a felsőfokú nyelvvizsga előtt szokott kezdődni, hogy mire odajutunk, a maximális teljesítményt tudjuk nyújtani a tanfolyamnak köszönhetően. Olyan feladatok fognak várni ránk a felsőfokú nyelvvizsga során, mint az olvasott szöveg megértése, de tesztelni fogják a fogalmazási készségünket is.

A szóbeli résznél pedig interjúra számíthatunk, ami a vizsgázók között fog zajlani, de a véleménykifejtés és az prezentáció is a része szokott lenni. Hogyha komolyan vettük a felkészülést, akkor nem lesz okunk az aggodalomra.


Tags: ,