A fényzselétől lesz csillogó a manikűr

2017-12-09 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Fényzselé

Amikor megcsodálunk egy remek műkörmöt, csak a tökéletes felületet látjuk, azonban ez sok munkát és jó pár anyagot takar. Azt viszont tudjuk, hogy fényzselé is kell a makulátlan eredményért? Sokan azt gondolják, a körömépítés a világ legegyszerűbb dolga, holott azért, hogy a köröm apró felülete gyönyörű legyen, jól kiforrott technikát és minőségi anyagokat kell használni.

Először is le kell reszelni a felületet, majd jöhet az előkészítő folyadék, maga a zselé, de az egész csak akkor lesz kerek, ha a végén felkerül a fényzselé. Tulajdonképpen ezzel megkoronázzuk a munkát. Miért is használják ezt az anyagot?

Egyrészt gyönyörű, csillogó lesz tőle a manikűr, másrészt pedig sokkal ellenállóbbá válik a külső hatásokkal szemben, valamint a díszek rögzítéséhez is ezt alkalmazzák. A gellakk.com webáruházban többféle fényzselé is megvásárolható a Perfect Nails, a Niiza és a Crystal Nails márkák képviseletében. Ezek lámpa alatt és levegőn száradó kivitelezésben is megtalálhatóak. Rendeljen tőlünk, mivel itt a minőség párosul a jó árakkal!


Tags: ,