A golfkönyök hatékony kezelése

2018-05-24 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
TheraBand a golfkönyök ellen

A teniszkönyök kifejezéssel általában már mindenki találkozott, hiszen aki nem követi a sporteseményeket, az irodai berkekben is gyakran hallhatja ezt, mivel sokan szenvednek tőle. Ugyanakkor, a golfkönyök jelentésével ajánlott tisztában lenni, hiszen szorosan kapcsolódik a teniszkönyökhöz és a kiváltó okai is egészen hasonlóak.

A golfkönyök esetében a fájdalom a könyök belső részén jelentkezik, ellentétben a másik ismertebb problémával, amikor is a külső részét érinti a gyulladás. Ellenben, legtöbbször mindkettőért a gépelés a felelős, valamint a napi több órás irodai munka, aminek során kénytelen mindenki rendellenes pozícióban tartani a kezét, karját.

Természetesen erre a legjobb ellenszer a pihentetés, de mivel általában erre nincs lehetőség, marad a terápia, amihez a Thera Band nagyon hatékony sporteszközöket kínál. Ezekkel pontosan a megfelelő részek mozgathatóak át, aminek köszönhetően felgyorsítható a golfkönyök gyógyulásának folyamata és lerövidíthető a rehabilitáció ideje. Érdemes ezeket már akkor bevetni, amikor még csak enyhe a fájdalom, mert akkor megelőzhető a nagyobb baj.


Tags: ,