A gyerek mellény hasznos ruhadarab

2019-01-22 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Gyerek mellény

Ahogy megérkezik a hideg idő, minden szülő rémálma, nehogy megfázzon és megbetegedjen a gyermeke. Ennek elkerülése érdekében, sokszor hajlamosak vagyunk túlöltöztetni a csemetéinket.

Tavasszal és ősszel nagyon praktikus darab a gyerek mellény, amit könnyen feladhatunk és le is vehetünk, ha éppen nem lenne szükség rá. Például, ha odakint 15 fok van, de már novembert írunk, nem kell rögtön elővenni a vastag téli kabátot, bőven elég egy vékonyabb kabátot vagy gyerek mellényt adni a csöppségre.

Így nem fog megfázni és megizzadni sem, ha éppen túl sokat szaladgálna a friss levegőn. Ugyanakkor, nyáron is hasznos, ha magunkkal viszünk egy plusz ruhadarabot, mert a hűvösebb estéken jól jön majd a gyerek mellény.

Akkor is jó választás, ha például elegánsabb ruhába kell bújtatnunk a gyermekünket, mert pamut ruhára vagy fiúk esetében az ing fölé véve, igazán csinossá varázsolhatjuk őket. A gyerek mellény rengeteg színben és modellben, az újszülött kisbabáktól egészen a tizenéves korig megtalálható, számos akció keretén belül.


Tags: ,