A gyerekülés különféle változatai

2018-01-05 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Melyik a jobb gyerekülés?

A piaci életben gyakran figyelemmel lehet követni, hogy két cég vagy két termék között óriási verseny alakul ki. Újabban egy ilyen verseny jött létre az 5 pontos biztonsági öv, valamint a pajzzsal ellátott gyerekülés között.

A „melyik a jobb” kérdés körül kirobbant vitát nagyon nehéz eldönteni, már csak azért is, mert van, aki ezt, mások pedig azt választják. Bár az utóbbi időben egyre többen döntenek a pajzsos gyerekülés mellett, mégis a Römer nevű német cég nem váltott, mivel meggyőződése, hogy az 5 pontos biztonsági öv hatékonyabban megóvja a kicsik épségét egy baleset során. Ez az állításuk és meggyőződésük természetesen nem légből kapott, ugyanis számos tesztet végezve jutottak arra a döntésre, hogy maradnak továbbra is az 5 pontos biztonsági övvel ellátott gyerekülés mellett.

Véleményük szerint az 5 pontos biztonsági öv ellenőrzött energia leadást tesz lehetővé, vagyis az ütközések során jelentkező energiákat az ülésbe vezeti. Állításuk szerint, az említett megoldás bármilyen ütközés során megállja a helyét.


Tags: ,