A hővisszanyerős szellőztető hatása az egészségre

2017-09-09 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Hővisszanyerős szellőztető

A rendszer telepítése Európa legtöbb országában kötelező. A hővisszanyerős szellőztető családi és társas házakba alkalmazható. Garantálja a lakás állandó szellőzését úgy, hogy jelentős energia megtakarítást biztosít.

Ezáltal folyamatosan friss lesz a levegő az otthonában, ráadásul még a penészedéssel kapcsolatos problémákat is meg tudja előzni, valamint a már meglévőket megszünteti. Rengeteg előnye van, amely miatt érdemes beszereltetni.

Többek között garantálja a higiéniailag szükséges légcserét, de az egészségét is megőrizheti, ezáltal jobb alvást biztosít, az allergiás és a migrénes problémákat pedig csökkenti. Nyáron hozzájárul az ingatlan hűtéséhez. A kinti zajokat, a koszt, az állatszőrt és bogarakat kiszűri. A hővisszanyerős szellőztető mellett nem lesz szüksége páraelszívóra a konyhába.

A rendszert szakember által kell beszereltetni, mivel szakértelmet, odafigyelést igényel, akik általában garanciát is vállalnak a munkájukra. Ha nem ért hozzá, ne fogjon bele, mivel több kárt okozhat, mint hasznot!


Tags: ,