A keringető szivattyú korszerű megoldás

2017-10-02 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Keringető szivattyú

A fűtésszezonban korszerű és energiatakarékos megoldásra van szükség, ami kellőképpen biztosítja a komfortérzetet. A keringető szivattyú hatékonyan ellátja az otthona fűtésének feladatát. A készülék változtatható fordulatszámmal működik, a korszerű kivitelezésnek köszönhetően.

Működése igény szerint szabályozható, ezáltal jóval kevesebb energiát használ fel a fűtés során, mint a hagyományos változatok. A keringető szivattyú nemcsak energiatakarékos, de rendkívül pénztárcabarát is.

Használatával jelentős összeget spórolhat meg. Hatékonysága elsősorban a fűtési szezon alatt mutatkozik meg. Év közben is érdemes beruházni egy keringető szivattyúra, hiszen a használati meleg víz ellátást szintén költséghatékonyan biztosítja.

A webáruházban a készülék több változata is megtalálható. Egyes darabok LED kijelzővel, autoadapt funkcióval és automatikus éjszakai üzemmóddal könnyítik meg a használatot. A szállításra a rendelést követő néhány munkanapon belül kerül sor, esetenként díjmentesen. A termékleírások nagyban segíthetik a választásban.


Tags: ,