A Khadi hajfesték 100%-ban természetes

2016-04-24 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
A Khadi hajfesték , sokszínű lehet
A Khadi hajfesték , sokszínű lehet

Sok ember festi manapság a haját és elég nehéz megtalálni azt az árnyalatot, azt a festéket, amelyiket hosszú időn keresztül használhatunk, de talán a legjobb az összes közül a természetes változat. A Khadi hajfesték teljes egészében növényi összetevőkből áll, ezért érdemes kipróbálni, hiszen semmiféle roncsoló hatással nem rendelkezik.

Az itt található webáruház, a Biofamilia virtuális polcain temérdek, 100%-ban növényi összetételű termék található meg, ezek közül is megemlítenénk a 100 g világosbarna színű Khadi hajfesték port, amelyik a hatóidőtől függően világosbarnára, illetve barnára festi a hajat. Egyetlen festés során képes befedni, akár az összes ősz hajszálat is.

Az eredmény nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől, a haj szerkezetétől és a hatóidőtől egyaránt. A Khadi hajfesték mindenféle kémiai anyagtól mentes, így hát terhes nők és kismamák is bátran használhatják. Ha a festék különböző árnyalatait összekeveri, akkor kialakíthatja a saját, egyedi hajszínét. Próbálja ki Ön is ezt a növényi terméket és többé ne roncsolja haját a vegyszeres festékekkel!


Tags: ,