A külső hővédő roló tetőablakra kizárja az UV sugarakat

2019-02-28 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Tetőablakok elérhető áron
Tetőablakok elérhető áron

Sokan törekednek arra, hogy a lakásukban minél több helyet kihasználjanak. Például a tetőtér kiépítésének a gondolata többeknek is megfordul a fejében.

Ezt esztétikusan lehet kivitelezni, mindössze a külső hővédő roló tetőablakra való változatát ne felejtse el! Mindenki tudja, hogy a házaknak ezen a részén igen nagy szokott lenni a forróság, főleg a nyári időben. Ezért is javasolt élni minden lehetőséggel, ami biztosítja a lakókat a kényelmes életről. Arról nem is beszélve, hogy a külső hővédő roló tetőablakra kifejezetten könnyedén felszerelhető.

Szerencsére nem kell sokat bajlódni vele, ezért viszonylag rövid idő alatt fel lehet azt szerelni. Ezáltal pedig biztosítva lesz a szobák túlzott felmelegedése elleni védelem.

Manapság már a földszinteken is nehezebb elviselni a forróságot a nyári napokban, ezért is kedvelik oly sokan a külső hővédő roló tetőablakra felhelyezhető verzióját. Maga a termék poliészter hálóból készül, valamint megszűri a káros UV sugarakat. Feltétlenül megéri fontolóra venni, mert megteremti a kellemes légkört.


Tags: ,