A Leviatán ébredése kötelező sci-fi olvasmány

2018-02-06 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Leviatán ébredése

A világűr számunkra még megfoghatatlan, rejtelmekkel teli világ. A sci-fi műfaj többnyire a világűr meghódítását tűzte ki célul, itt zajlanak a filmek és könyvek eseményei.

Az olvasók szeretnek elszakadni a realitás talajáról, a Földről, majd a fantáziájukra bízni az eseményeket. A „Leviatán ébredése” olyan távoli jövőbe, vagyis fantáziavilágba kalauzolja el az olvasókat, ahol teljesen normális és elfogadott tény a földönkívüli lények jelenléte. Az emberiség már meghódította a teljes naprendszert és számos kolóniát hozott létre az ember életkörülményeinek feltételeit biztosítani képes bolygók felszínén.

A „Leviatán ébredése” ezekről a kolóniákról szól, vagyis az ott zajló konfliktushelyzetek, problémák és fajok közötti különbségek megoldását mutatja be, rendkívül izgalmas és fordulatos kalandok sorozatán keresztül. A főhős szemszögéből bemutatott szereplők egytől-egyig fontos szerepet játszanak a kezdetleges társadalmak fejlődésében. A „Leviatán ébredése” az űrkalandok egyik meghatározó művének számít, amit a sci-fi kedvelői között kötelező olvasmánynak számít.


Tags: