A mágnestábla nagyszerű választás

2018-05-10 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Mágnestábla

A hagyományos táblák használata sok kosszal jár, ráadásul nem is hordozhatóak, így akik több helyszínen is tartanak oktatást vagy bemutatókat, azoknak szóba se jöhetnek, mint szemléltető eszközök. Esetükben a mágnestábla jelenthet megoldást, ami könnyű szerkezete miatt bárhová elszállítható és a krétaportól sem kell tartani, mert filccel kell írni rá.

Sőt, nem csupán olyan felületként lehet tekinteni rá, amire írni, rajzolni lehet, hanem előre elkészített papír vagy karton alapú szemléltető ábrák felhelyezésére is használható. Mágneses felületének köszönhetően, mágnesekkel is rögzíthet rajta kisebb dolgokat, de a tetején lévő csíptetővel szinte bármit meg tud fogatni, amit a mágnestábla súlya is elbír.

Szerezzen be Ön is egy ilyen nagyszerű terméket és használja ki a benne rejlő lehetőségeket minél többféleképpen, hogy a bemutatói látványosak és emlékezetesek legyenek! Meglátja, a hallgatók is hálásak lesznek az ötletes előadásért és ők is aktívan részt fognak venni benne! Mindezt pedig az egyszerű mágnestábla segítségével biztosíthatja magának.


Tags: ,