A megtalált kapcsolat megmelengeti a szívünket

2018-12-15 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
A megtalált kapcsolat

Karácsony táján lehetőleg olyan könyveket szeretnénk olvasni, amelyek az emberi kapcsolatok pozitív oldaláról szólnak. Az Angyali Menedék weboldalán biztosan találunk ilyen műveket. Példának okáért,

A megtalált kapcsolat nevű könyv nem véletlenül lett annyira népszerű a magyar olvasók körében. Kozsdi Tamás alkotása egyszerre szól a fizikai valóságról és a misztikumról. Könnyen emészthető, gyorsan olvasható mű. A megtalált kapcsolat középpontjában egy olyan özvegyasszony áll, akinek a férje már régóta a túlvilágon van.

Azóta a hölgy egyedül él a nagy házában és szoros kapcsolatot ápol a szobalányával. Időnként furcsa látogatók érkeznek hozzájuk. A műből előbb-utóbb kiderül az is, hogy ezeknek az embereknek pontosan mi dolguk van itt.

Aki szeretné megtudni, hogy miként folytatódik a regény, az látogasson el a weboldalra és adja le a megrendelését! A megtalált kapcsolat című könyv remélhetőleg megérkezik karácsonyig. Most kiadói árért cserébe lehet megvásárolni, ezért érdemes sietni a rendeléssel.


Tags: ,