A minőségi hajfesték megőrzi a haj szépségét

2018-12-15 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Hatékony hajfesték

Napjainkban eszméletlen sok márka biztosítja a jobbnál jobb hajfestéket a nőknek és a férfiaknak egyaránt. Az ammóniamentes hajfesték roppant kelendő a hajukat festő személyek körében.

A Brelil márkától, az ammóniát tartalmazó hajfesték is képes ápolni képes a fejkoronát, vagyis nem roncsolja a hajszálakat. Természetesen magában a termék felvitele nem elég, rendszerint színt előhívó emulzióval keverik ki és annak koncentráltsága is befolyásolja, milyen árnyalatot kapunk. A fodrászok nagyon jól tudják, hogy 1-2 árnyalat eltéréséhez milyen keveréket kell elkészíteni, hogy például a szőke hajhoz a 12%-os (40 vol.) szükséges. A piacon az átlagos hajfesték mellett, megtalálhatók a prémium és allergiamentes kímélő festékek is.

Nem utolsósorban, ideiglenes színeket is varázsolhatunk a színezőkkel, festéksamponokkal. Bármit is szeretne kipróbálni, a hajfestéshez szükséges minőségi Brelil termékeket bármikor beszerezheti, méghozzá nagyon jó áron. A hajfesték használata egyeseknek az önbizalmukat is képes növelni.


Tags: ,