A motorhoz passzoló sisak

2018-05-26 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Sisak választék

Mivel napjainkban igen sok fajta bukósisakot lehet megvenni, a beszerzés előtt szükséges tisztázni, hogy az ember milyen fajtát is akar, melyik az, amelyik maximálisan beválik neki. Azt kell tudja a vevő, hogy mire fogja alkalmazni a kiszemelt sisak fajtát.

A tulajdonos sport motorozni fog, vagy túrákon veszt részt, vagy épp az óriásrobogójával fog repeszteni az országutakon, illetve a városban akar csak közlekedni? Ezek mind fontos kérdések akkor, amikor a sisak megvétele a cél. Természetesen mindegyik esetben a biztonság a legfontosabb. Persze nem éri meg a zárt karbon-kevlár versenysisak beszerzése egy 50-es robogóra, amit csak nyáron, városban használ majd az ember.

Illetve a villámgyors, nagyon erős GSX1300 Hayabusa-ra sem jó választás egy gyenge, silány minőségű sisak. A rutinosak szerint, városi sisaknak érdemes nyitott bukót választani, aminek nagy a látótere, viszonylag kicsi a helyigénye, és persze rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A fent említett járműhez pedig nagyon profi, kompozit anyagú, jó szélvédelemmel ellátott sisak illik.


Tags: ,