A nyomógombos telefon még mindig keresett

2018-09-16 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Nyomógombos telefon

Az érintőképernyős készülékek lényegében egyeduralkodók a piacon, azonban még mindig vannak helyzetek, amikor nem túl praktikus ezeket használni. A nyomógombos telefon sokkal kevésbé sérülékeny, ezért olyan munkahelyen, ahol fizikai munkát kell végezni, illetve ahol a mobil fokozott ütés, esés és nedvesség veszélynek van kitéve, jobb választásnak bizonyul.

Továbbá sokan vannak még, akik a mai napig sem tudnak mit kezdeni az érintőképernyővel, így számukra egyértelmű, hogy nyomógombos telefon mellett teszik le a voksukat. Persze ennek a kategóriának főleg az idősebb generáció képviselői a tagjai, de azért akad egy-két fiatalabb is, aki nem hajlandó megtanulni a touch screen használatát.

Tehát a nyomógombos telefon létjogosultsága még mindig egyértelmű, csak az a kérdés, hogy a gyártók még meddig lesznek hajlandók ezeket is elkészíteni. Ezek számukra is kevesebb pénzt hoznak, így egyre kevésbé éri meg a gyártásuk is. Bár még változhat a világ, soha sem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő és mi lesz népszerű néhány év múltán.


Tags: ,