A pajzsmirigy alulműködés lelki okai betegségekkel társulnak

2015-12-04 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Pajzsmirigy alulműködés lelki okai
Pajzsmirigy alulműködés lelki okai

Manapság már köztudott, hogy a testi betegségek mögött a leggyakrabban lelki problémák húzódnak, a betegségek leginkább a különböző meg nem oldott feladatokról, illetve a ki nem mondott érzelmekről árulkodnak. Ezért érdemes mindig odafigyelni a jelekre és változtatni a gondolatokon, az élethelyzeteken a gyógyulás érdekében.

Például a pajzsmirigy alulműködés lelki okai is sokfélék lehetnek, hiszen a pajzsmirigy a jódtartalmú hormonok termelése által segíti a szervezetben zajló anyagcsere és égési folyamatokat, ráadásul közvetlenül a torok energiaközpontjával van kapcsolatban.

Amíg az ember meg nem érti és fel nem dolgozza ezeket az okokat, addig a szervezete úgymond riadót fúj, tehát lelassul a szervezetében az anyagcsere folyamat, ezáltal megnövekszik a pajzsmirigy és megjelennek a különböző betegségek is. A pajzsmirigy alulműködés lelki okai közé sorolható a frusztráltság, a düh és a keserűség is.

Amikor az ember nem mer szembenézni a gondjaival vagy kiállni magáért, esetleg már semmi motivációja nincs, akkor is megbetegedik. Amikor valaki állandóan szomorú vagy búskomor, illetve felvállalja az áldozat szerepét, az is a pajzsmirigy alulműködés lelki okai közé sorolható.

Ezért érdemes időnként önvizsgálatot tartani, javítani a szeretteinkkel és önmagunkkal való kommunikáción és meg kell érteni, hogy mindenki a saját életének az irányítója, hogy csak önmaga tudja megteremteni az összhangot a külvilággal, senki más. Ezeken kívül érdemes még olyan termékeket, krémeket is használni, amelyek teljesen természetes, bőrbarát alapanyagokból készülnek, amelyeket megbízható forrásból szerzünk be.

A pajzsmirigy alulműködés lelki okai, illetve a belőlük következő testi problémák is remekül orvosolhatóak a yam gyökér kivonatot tartalmazó természetes progeszteron krém segítségével, ami különleges gyógyhatásának köszönhetően, rendkívül jó hatással van a megfáradt szervezetre is. Az itt található webáruházban bárki könnyen megvásárolhatja ezt a remek terméket, ráadásul pénztárcabarát áron.


Tags: ,