A pajzsmirigy betegség kóros elváltozásai

2016-08-27 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Pajzsmirigy betegség
Pajzsmirigy betegség

Változtasson életén, és érezze jól magát a bőrében! Az akadályt ezekhez a pajzsmirigy betegség jelentheti, amely által felborulhat a szervezet hormonháztartása. A pajzsmirigy betegség esetén a szerv rendellenes módon termeli a hormonokat, amelyek kihatnak az anyagcserére, az életvitelre, a közérzetre.

A fáradság, a kedvtelenség, a testsúlynövekedés vagy akár -csökkenés is a túlműködés, alulműködés tünetei közé sorolhatóak, és ezek sok esetben a mindennapok összetevőjeként jelennek meg az életünkben.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy kórosan észleli ezeket a jeleket, forduljon mihamarabb orvoshoz! A vizsgálat könnyen elvégezhető, aminek köszönhetően releváns diagnózist lehet felállítani az érintett személy állapotáról.

Az egészséges táplálkozás, illetve a testmozgás optimális összehangolása által megelőzhető és kezelhető az enyhébb pajzsmirigy betegség kialakulása is. Az étrend-kiegészítők fogyasztása is egy alternatív megoldást jelenthet a krónikus jód- vagy szelénhiányban szenvedőknek ezek mérsékelésére.


Tags: ,