A ragasztórúd hosszú élettartamú

2017-11-22 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Ragasztórúd

Manapság ezzel a kellékkel egyre népszerűbb a rögzítés. Minőséget valamint megbízhatóságot garantál a ragasztórúd használata. A ragasztópisztoly használata nagyon egyszerű. A kellék egyik végén a ragasztórúd kap főszerepet, a másik végén a ravaszt meghúzva megolvad és a már könnyen variálható anyag távozik, ami a felületen igen hamar megköt, ezzel stabil rögzítést hoz létre.

Fontos, hogy a felület zsírtól mentesítve legyen, hogy a várt eredményt kapja. Ez a variáció sokkal hatékonyabb a tubusos megoldásoknál. Ez azért van így, mert ilyenkor nemcsak a levegő lép reakcióba a ragasztóval, hanem a hőmérsékletnek köszönhetően kialakuló halmazállapot változása élénkíti a vegyi folyamatot.

A ragasztórúd nagyon hosszú ideig képes ellátni a funkcióját, vagyis az alapanyagával kiadós mennyiségű munkát lehet végezni. Az ilyen kellékkel történő munkavégzés nagyon precíz, valamint tiszta, így az eredmény is tökéletes lesz. Rendelje meg az interneten, hogy megkönnyítse az életét, illetve a mindennapok során adódó teendőket!


Tags: ,