A simítózáras tasak azonnal zárható

2019-02-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Simítózáras tasak

Mit tehetünk, ha le szeretnénk zárni egy zacskót, de nincsen hegesztőgépünk? Ebben az esetben a simítózáras tasak is a segítségünkre lehet. Látogassunk el a shop.zalapack.hu weboldalra és válogassunk innen!

Most összesen hatféle méret áll a rendelkezésünkre. Egyszerre minimum 100 darabot kell vásárolnunk. Csak egyetlen húzásra van szükségünk ahhoz, hogy le tudjuk zárni a simítózáras tasakot. Most antisztatikus formában is meg tudjuk venni.

Tökéletesen alkalmas a kisebb méretű tárgyak becsomagolására. Védelmet nyújt a nedvesség, illetve a karcolások ellen. Tárolásra, illetve szállításra is alkalmas. Igen olcsón vásárolható meg az akcióknak köszönhetően.

A legtöbb esetben csupán 3-4 nap kell a kiszállításához. A simítózáras tasak mellett, rengeteg más típus megrendelésére is alkalmunk nyílik. A kínálat folyamatosan bővül, ezért ajánlott bizonyos időközönként visszanéznünk a webáruházba. Itt a pénzünkért cserébe minden esetben kiváló minőséget kapunk. A kiszállítás érdekében sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.


Tags: ,