A sportszerű bowling játékok csapatban

2016-09-17 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hasznosak a bowling játékok
Hasznosak a bowling játékok

Nem mindegyik sportágat lehet egyénileg és csoportosan is űzni. A bowling kivétel ez alól, mivel csapatban és egyedül is játszhat. A bowling játékok mégis akkor a legérdekesebbek, ha a barátok együtt játszanak más csapatok ellen. Természetesen mindegyikük arra fog törekedni, hogy a legpontosabban gurítson annak érdekében, hogy az összes bábut ledöntse. Ha ez sikerül, akkor háromszáz pontot kaphat. Ez a legmagasabb pontszám, amit egy gurításért lehet kapni.

Csapatban, ha az összes bábut sikerül ledöntenie, a helyét át kell adja a következő játékosnak, így mindenki sorra kerülhet, a gurítás sikerességétől függetlenül. A csapatok több szettet játszanak és ezeknek az összes pontszámát hasonlítják össze. Az nyer, akinek a legtöbb pontja van. A bowling játékok is megengedik a visszavágókat, így bármikor kihívhatja az ellenfelét egy újabb körre.

Figyeljen mindig arra, hogy a játék tisztességes és sportszerű legyen, ezáltal elkerülheti a nem kívánt konfliktusokat. Ha pedig magasabb szintre szeretne lépni, akkor a bowling játékok igazi sporttá lehet Ön által.


Tags: ,