A szálkásítás alapelvei: edzés alatt ezekre figyelj!

2023-04-08 | By admin | Filed in: Életmód.
szálkásító edzés
Szálkásító edzés

A zsírpárnák nélküli, szépen kidolgozott izmok elérése nagyon sokunk álma, de ehhez nem elég megszabadulni a súlyfölöslegtől, hanem izmokat kell szerezni, amelyeket szálkásítás által láthatóvá tehetünk. Tehát ez a folyamat már megkövetel egyfajta alapot, a lényege pedig az, hogy a zsírégetés mellett, meg tudd tartani az izomtömegedet. A www.intenset.hu linkre kattintva bővebben olvashatsz még arról, hogy hogyan érdemes megtervezned a szálkásító edzésedet. Gyakorlatilag az izmok fölötti zsírrétegtől kell megszabadulnod, hogy szépen látszódjanak a kemény munkával megszerzett izmok.

A szálkásítás folyamán elsődleges szövetségesed a tükör, nem a mérleg, mint addig. Eredmény viszont csak a megfelelő étrend és edzés összetett hatására várható. Ezért célszerű megtekintened az intenset.hu weblapon található Intenset edzéstervet és diétát. Ez egy 12 hétre szóló program, ami nagy segítségedre lehet a szálkásítás ideje alatt. Bár igaz, hogy mindenki más testalkattal rendelkezik, az anyagcserénk is különbözőképpen működik, ezért általánosan érvényes igazság nem létezik.

Mégis, ha van egy követendő program, ami nem pusztán a gyakorlatokat foglalja magában, hanem étrendet is tartalmaz, akkor érdemes követni. Elmondható, hogy napi 500 kalóriás deficit kell a diéta során. Célravezető követned egy fehérjében gazdag, maximum 20-30 gramm zsírt tartalmazó étrendet. Mindenképpen lényeges, hogy ennyi zsír legyen az étrendben, mert az alapvető életfunkciók megkövetelik, például igénylik a zsírban oldódó vitaminok is.

Ugyanakkor, bár a szénhidrátok, cukrok általában tiltólistára kerülnek, mivel hizlalnak, de nem szabad ezeket teljesen kiiktatni az étrendből. Nyilvánvalóan felemás helyzet ez, de muszáj fogyasztani, mert az agy kizárólag cukorral működik, a test hőjének fenntartásához is elsődlegesek a szénhidrátok. Az egyoldalú diéta soha nem egészséges, ezért a szakértő fokozottan figyelt arra az Intenset diéta kialakításánál, hogy mindenből meglegyen benne a megfelelő mennyiség. Szép eredményt érhetsz el ezzel a programmal.


Tags: