A szelep működési elve

2016-05-25 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Érdekes találmány a szelep
Érdekes találmány a szelep

A pneumatikai rendszerek számos olyan komponenst tartalmaznak, melyek fontos szerepet látnak el a gondmentes, hiba nélküli működésben. A szelep vitathatatlanul kiveszi a részét a zavartalan funkciók ellátásából. Ennek teljes megismerését tekintve mindenképp elemezni kell olyan tényezőket, mint például a vezérlés és annak módja.

A szelepek vezérléséről tudni kell, hogy az áram által generált mágneses térre alapszik, amely hozzájárul az anker típusú csőben lévő vasmag elmozdításához. Ennek hatására a szeleptányér működésbe lép. A vezérlési módot illetően fontos megemlíteni, hogy ez direkt módon történik. A működés közvetlenül a mágneses tér erejére alapszik a szelep nyitását illetően.

Ilyenkor nincs más segédenergia, energiaforrás. Hazánkban a profi szelep beszerzését a Hafner Pneumatika nevű webáruház tudja garantálni, amely a többéves tapasztalatának köszönhetően otthonosan mozog a szelepeket tekintve. A http://www.hafner-pneumatika.com/hafner-szelepek weblapra kattintva számos típusú szelep tekinthető meg.


Tags: ,