Az infrás szappanadagolót ki lehet kapcsolni

2016-05-29 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Infrás szappanadagoló
Infrás szappanadagoló

A fürdőszoba gyakran átalakul háborús övezetté, amikor a gyermekek bevonulnak egy kiadós fürdésre. Az önfeledt szórakozás magasra hág, miközben minden habzik, ami a kádba kerül. A pancsolás a csemeték számára a szórakozás felső iskolája.

Mihelyt felfedezik, hogy az infrás szappanadagoló állandóan ontja magából a szappant, amíg a tartályban van, addig nincs megállás. Szerencsére erre is van megoldás, hiszen az automata szappanadagoló ideiglenesen kikapcsolható. Ezt az apró mozdulatot érdemes megismételni minden alkalommal, mielőtt a vízi háború kezdetét veszi.

Most, amikor már egyre jobban felmelegszik az idő, nem kell kedvét szegni a csöppségeknek, hanem a kádba érdemes valamilyen színes habfürdőt beszerezni, mert ez izgalmas játékokra serkentheti őket. A merészebb szülők vízi pisztolyt is bevethetnek a csatába, sőt, akár részt is vehetnek benne egy pár percig. Persze az infrás szappanadagoló működésére nem lesz szükség ilyenkor, ugyanis előnyösebb, ha erre az időszakra üzemképtelen lesz.


Tags: ,