A szivattyú nyomáskapcsoló két értéket figyel

2016-07-07 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
A szivattyú nyomáskapcsoló jó ha kéznél van
A szivattyú nyomáskapcsoló jó ha kéznél van

A szivattyúk igazán komplex rendszerek, amelyek számtalan egyedülálló komponensből épülnek fel. Ide sorolható a speciális feladattal rendelkező szivattyú nyomáskapcsoló is, amelyik nélkül bizonyos szerkezetek nem tudnák gondmentesen garantálni a működést. Pontosan mi is ez az eszköz? Nos, a szivattyú nyomáskapcsoló egy profi vezérlő készülék, amely két darab nyomástartomány között vezérli az adott szerkezetet.

Ez a kis komponens két eltérő nyomásarányt figyel a működése során, a be- és a kikapcsolási értéket. Érdemes tudni, hogy a bekapcsolási érték mindig alacsonyabb, mint a kikapcsolási. A működést tekintve fontos megemlíteni, hogy ha a nyomás például csökken az adott szerkezetben, és elér egy bizonyos nyomásértéket, akkor a szivattyú nyomáskapcsoló elindítja a teljes rendszert.

Természetesen, a szerkezet csak addig tudja biztosítani a vizet, amíg a csap nyitva van. Érthető hát, hogy miért is bizonyul a szivattyú nyomáskapcsoló olyan fontos komponensnek. Ezért is érdemes a legprofibb változatot megvásárolni.


Tags: ,