A tapéták tartósak lehetnek

2016-06-23 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Elegáns és bohókás tapéták
Elegáns és bohókás tapéták

Az emberek divat- és stílusirányzata sokféle lehet, éppen ezért nem létezik két egyforma lakás, mivel mindenki másképp rendezi be. Van, akinek a festet fal egyszerűsége tetszik, mások viszont a tapéták cicomáját és eleganciáját kedvelik. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai.

A tapéták talán egy kicsivel díszesebbek, de ez nem azt jelenti, hogy falfestéssel nem lehetne szép formákat és színeket alkotni. Attól függően, hogy milyen intenzív hatásnak vannak kitéve, az élettartamot nem lehet megjósolni. Mindkettő könnyedén megsérülhet, amennyiben valami nekiütközik, viszont a hiba kijavítása különbözik.

A festett falat festékkel kell kijavítani, amit el lehet végezni csak abban a pontban, ahol a sérülés történt. Ezzel sok időt lehet megspórolni és kevesebb bonyodalommal jár. A tapéták esetében már más a helyzet, hiszen ha sérülés történik, akkor az egész csíkot ki kell cserélni. Lehet kísérletezni, hogy csak a sérült résszel foglalkozunk, de ez nem sok sikerhez vezet, mivel tökéletes munkát nem tudunk végezni.


Tags: ,