A tejsavó fehérje támogatja az izmok regenerálódását

2023-01-06 | By admin | Filed in: Webáruház.

Ha az egyszerűbb megoldások híve, akkor szerezze be por formájában! A tejsavó fehérje erősítő edzést végzőknek és mindazoknak ajánlott, akik szeretnék támogatni az izmaik regenerációját. A por fogyasztásának a klasszikus módja, ha tejjel vagy vízzel vegyíti, aminek az eredménye egy finom ital.

Bármikor bevihető a szervezetbe, viszont ha lehetséges, akkor inkább edzés után kerüljön rá sor. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, ezen felül könnyen emészthető, ami azt jelenti, hogy hamar felszívódik. Az életkor előrehaladásával az izomtömeg csökken. Ennek elkerülése, illetve lelassítása érdekében, intenzív mozgásra és tejsavó fehérje fogyasztására van szükség. Kiválóan alkalmas a test karbantartásának elősegítésére, amennyiben erőnléti gyakorlatokkal párosul.

A jótékony hatásai közé sorolható, hogy csökkenti a vérnyomást, ami a szívbetegségek egyik rizikófaktora. Mivel teltségérzetet okoz, ezért segíthet leküzdeni az éhséget. A tejsavó fehérje a makrotápanyagok közül is kiemelkedik, hiszen kifejezetten laktató.


Tags: