A vékonyvakolat a kültéri falakhoz optimális

2023-02-06 | By admin | Filed in: Webáruház.

Az épületek külső-belső része rendszeres karbantartást igényel, nemcsak esztétikai aspektusból, hanem időtállóság szempontjából is. A vékonyvakolat alkalmas a kültéri falak vakolására és színezésére.

A vitalkolor.hu webáruházban számos ilyen jellegű készítmény található, készre keverve, különféle kiszerelésben. A vékonyvakolat alá mindenképp a megfelelően előkészített felületre alapozót kell felvinni, mint amilyen például a Thermotek szilikát massza. A vakolás megakadályozza a penészedést és a vizesedést, mivel taszítja a nedvességet, de nem akadályozza meg a falak szellőzését. Ugyancsak megelőzi a repedések keletkezését is, továbbá remek hőszigetelő képességgel rendelkezik, ami különösen a homlokzatok esetében kiemelt fontosságú.

A fehér alapmassza kiválóan színezhető, gyakorlatilag mindenféle szín előállítható, de a kereskedelmi forgalomban sok, már eleve színes vékonyvakolat áll az érdeklődők rendelkezésére. A választást a webhelyen is elérhető színskála könnyíti meg és teszi pontosabbá.


Tags: