A világító textilkeretes pop-up fal

2017-08-09 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Pop-up fal

A reklámszakmában a silány minőségű szórólaptartónak, kínáló pultnak, plakáttartónak, kiállítási standnak várakoztató táblának vagy információs tábláknak semmi helyük.

A nívós megjelenés a pop-up fal esetében pedig egyenesen kötelező, hiszen egyetlen ügyfél sem fog egy pillanatra sem megállni olyan standnál, ahol ez nem tiszta és a nívó kiábrándító. Szerencsére, a www.display-store.hu oldalon fellelhető termékek csakis olyan tökéletes vizuális színvonalat és ezáltal kifogástalan megjelenést tesznek lehetővé, aminek egyetlen kliens sem áll ellen. Mindezt a megnyerő textilnyomat garantálja. Nyilvánvalóan a teljes siker csak akkor adott, hogyha az megfelelő DPI értékkel ellátott grafikával rendelkezik.

Egy ilyen szemet gyönyörködtetően mutat a pop-up fal esztétikusabb fajtájában. A pop-up fal megvásárolható világító textilkerettel, ahol a fényt a LED diódák biztosítják, amelyek sokáig működnek, és nagyon csábítóan hatnak. Egy ilyen pop-up fal azok számára nélkülözhetetlen, akik rendszerességgel jelennek meg rendezvényeken, bemutatókon.


Tags: ,