A WordPress kiváló weboldalkészítő rendszer

2016-06-25 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Wordpress
WordPress

A jó weboldal sokszor többet ér, mint bármilyen egyéb marketingpróbálkozás. A legtöbb vásárló szereti, ha pontos és megbízható információt kap a kiszemelt termékről vagy szolgáltatásról, egyébre nincs is szüksége. A WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével, olyan átlátható és könnyen kezelhető honlapot lehet készíteni, ahol minden látogató kiigazodik és szívesen vásárol.

Az oldalon a bejegyzéseket és a szerkesztésüket egyszerűen el lehet végezni bármikor. Így nem okoz gondot a tartalmak frissítése vagy a régiek módosítása. Természetesen minden változtatás előtt szemügyre kell venni néhány fontos szempontot. Ilyen például, hogy ne legyen túlzsúfolt az információ, de a menüpontot is ajánlott minél egyszerűbben kidolgozni.

A felhasználóknak nincs idejük arra, hogy egy bonyolult oldalon kínlódjanak. Inkább keresnek egy másikat, ami könnyen átlátható. A megfelelő WordPress kialakítás következtében, Ön is garantálhatja minden ügyfelének az egyszerűséget, a vonzó tartalmat és a felhasználóbarát kialakítást. Mivel a mobiltelefonok manapság mindenre jók, ezért érthető, hogy a weboldalakat is optimalizálni.

Senki sem szeretne azért lemaradni egy kliensről, mert az nem tudott a telefonról belépni a honlapra. Amikor a weboldal mobilra készül, az elsődleges szempont, hogy a képernyő mérete és felbontása jól legyen kihasználva, tehát a honlap elemei optimálisan igazodjanak a kijelzőhöz. Például nem ajánlatos a túl kicsi betűk használata, mert nehéz elolvasni a szöveget. Ami a menüpont elrendezését illeti, telefonra inkább az egymás alá kerülő elemek részesülnek előnyben.

Mindent úgy kell kialakítani, hogy a mobiltelefont kezelő személy ujja könnyen ráálljon a legfontosabb „gombokra”. Ha már megvan a weboldal, de még nincs telefonra optimalizálva, akkor a megoldás annyi, hogy az eredeti honlapot érintetlenül hagyja, majd elkészíti a weboldal mobilra változatot. Mindenképp olyan design mellett kell dönteni, ami keresőbarát, költséghatékony és mindegyik típusú böngésző jól, gyorsan meg tudja nyitni.


Tags: ,